1. Nieuws
  2. Aangepaste bezoekregeling vanaf donderdag 19 november 2020

Aangepaste bezoekregeling vanaf donderdag 19 november 2020

Gisteravond was er weer een persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge in het kader van COVID-19. Daarbij is de maatregel omtrent het maximaal aantal bezoekers waarmee u en uw familielid en/of naasten te maken heeft aangepast.

Weer maximaal 3 bezoekers per dag (was 2)
Vanaf donderdagochtend 19 november mag u weer maximaal met 3 bezoekers per dag langskomen bij uw familielid en/of naaste. We hopen dat deze kleine versoepeling voor u en uw familielid en/of naaste weer wat meer mogelijkheden biedt.

We willen u tegelijkertijd ook vragen heel erg goed alle maatregelen in acht te blijven nemen in het belang van uw eigen gezondheid, die van uw familielid en/of naaste en die van onze medewerkers.

Basisregels
Ga niet op bezoek als u (lichte) klachten heeft of ook maar enigszins twijfelt over uw gezondheidssituatie. Zorg dat u tijdens uw komst een goed mondneusmasker draagt. Let extra goed op de handhygiƫne, probeer altijd 1,5 meter afstand te houden en ventileer tijdens het bezoek het appartement regelmatig.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Aarzel niet en stel uw vraag gerust aan de Leidinggevende Zorg en Dienstverlening van de locatie. We staan u graag te woord.

Contact

Sickengaoord 1
8471 BS Wolvega
T 0561 693 440

Menu