1. Nieuws
  2. Vanaf 1 oktober dragen van mondmaskers voor medewerkers en bezoekers verplicht.

Vanaf 1 oktober dragen van mondmaskers voor medewerkers en bezoekers verplicht.

U merkt het vast zelf ook, hoort het via radio of TV of leest het in de krant. Het Coronavirus is weer terug aan het komen. Friesland is nog relatief rustig, maar we merken om ons heen dat het Coronavirus steeds vaker en sneller opduikt.

Mondmaskers
Daarom hebben we als Zorggroep Liante besloten dat vanaf donderdag 1 oktober alle (zorg)medewerkers tijdens het werk, als de 1,5 meter niet gehanteerd kan worden, mondmaskers gaan dragen. Ook vragen we u als familielid vanaf deze datum tijdens uw hele bezoek een eigen, niet-medisch mondmasker te dragen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Uw familielid en/of naaste is inmiddels ook over deze maatregel geïnformeerd.

Bezoek blijft mogelijk
We willen graag de mogelijkheid voor bezoek in stand houden. Conform het kabinetsbeleid mogen er vanaf nu echter maximaal 3 personen tegelijk op bezoek komen. We rekenen hierin op uw begrip en medewerking. Het dragen van een mondmasker zal even wennen zijn. Het zal niet altijd comfortabel of gemakkelijk zijn, maar we vragen dit voor uw eigen bescherming, die van uw familielid en/of naaste en uiteraard ook voor onze medewerkers. We zullen ook nu weer samen moeten proberen het Coronavirus terug te dringen.

Herinnering basisregels
Ook willen we u nog een keer een aantal belangrijke basisregels ter herinnering meegeven:
– Blijf thuis bij klachten en laat u testen;
– Houd 1,5 meter afstand;
– Was uw handen zo veel mogelijk;
– Vermijd drukte in het gebouw;
– Ventileer het appartement waar u op  bezoek bent regelmatig.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Aarzel niet en stel uw vraag gerust aan de Leidinggevende Zorg en Dienstverlening van de locatie. We staan u graag te woord.

 

Met vriendelijke groet,
Zorggroep Liante

Wendy Livsey
Leidinggevende Zorg en Dienstverlening Sickenga-Oord

 

 

Contact

Sickengaoord 1
8471 BS Wolvega
T 0561 693 440

Menu