ZorgThuis

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Sickenga-Oord. Dit gaat via ZorgThuis van Liante. Zo ontvangt u onze zorg gewoon bij u thuis, van vaste medewerkers die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg. Bij Sickenga-Oord kunt u ook wonen in een aanleunwoning. Woont u in één van de 35 aanleunwoningen van Sickenga-Oord, dan kunt u ook gebruik maken van de diensten van Sickenga-Oord.

ZorgThuis

ZorgThuis is onderdeel van Zorggroep Liante. ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Zo genieten ze van hun eigen gezellige huis, tuin en bekenden in de buurt. Vooral wanneer het zelfstandig wonen langzaamaan moeilijker wordt, biedt ZorgThuis ondersteuning bij bepaalde huishoudelijke- en zorgtaken. Zo kan iedereen gewoon blijven genieten van de buurt en van een eigen thuis.
 
Wij vertellen u hier graag meer over op de website van ZorgThuis.

Meer informatie over ZorgThuis

ZorgThuis biedt thuiszorg in de volgende regio’s:

Neem voor meer informatie contact op via de website van ZorgThuis.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Sickenga-Oord kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in Sickenga-Oord of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.